Artist - Song Title Nonstop Rádió – csak zene a '80-as évektől napjainkig

Médiaajánlat

A Nonstop Rádió műsorában mindennap reggel 6 és este 6 óra között sugárzunk reklámtartalmat, óránként egy alkalommal, egyetlen reklámszpotot, maximum 30 mp időtartamban. Ez a rendszer rádiónk alapértékei közé tartozik és soha nem fog megváltozni.

Így biztosítjuk a Nonstop Rádió arculatának hosszútávú megőrzését: nálunk csak zene szól.

A Magyarországon egyedülálló rendszerben egyfajta aukciós módszerrel állapítjuk meg az aktuális reklámelhelyezés értékét. Az aukciós rendszer ismerős lehet a Google illetve Facebook árazása kapcsán.

A Nonstop Rádiónak tehát nincsenek fix tarifái, az árat mindig az aktuális érdeklődés határozza meg, tehát külön egyeztetés szükséges minden kampány esetében.

Reklámgyártás:

1996 óta gyártunk rádió- és tévéreklámokat, fővárosi és megyeszékhelyi rádiók és tévék épp úgy ügyfeleink között vannak, mint a legkisebb adók. Jelenleg is számos munkánk hallható fm rádiókban és országos televíziókban.

A reklámszpotok elkészítési költsége a Nonstop Rádióban történő felhasználás esetén 8.000.- Ft + Áfa, mely 1 hanggal értendő. Több hang, illetve országosan ismert színészek használata esetén az árazás külön megállapodás kérdése.

A Nonstop Rádiónál elkészült reklámszpotot egyedi árazás után bárhol, korlátozás nélkül felhasználhatod.