Artist - Song Title Nonstop Rádió – csak zene a '80-as évektől napjainkig

Rólunk

Köszöntünk Magyarország első beszédmentes rádiójából! Itt nincs felesleges duma, csak a legnagyobb slágerek a 80-as évektől napjainkig, éjjel-nappal. Megszakítás nélkül.

Nonstop Rádió - Magyarország kedvencei éjjel-nappal, beszéd nélkül!

A Spotify, a Shazam, a Deezer, a Pandora, a Youtube sikertörténetei és a beinduló óriáscégek termékei: a Google Play Music és az Apple iTunes bizonyítják, hogy az online zenehallgatás ma már mindenki számára természetes, sőt: elsődleges. Vannak azonban korlátok, pl. a zenei listák összeállításának módja.

A Nonstop Rádióban olyan változatosságban hallhatod az elmúlt évtizedek és a jelen legnagyobb slágereit, ahogy eddig egyetlen felületen sem. Kizárólag olyan dalokat, amelyek átmennek a Nonstop szűrőjén, és valódi változatosságot adnak.

Hogy mi ez a szűrő?

Nos, mi elvégezzük helyetted a keresgélést, és összegyűjtjük a legnépszerűbb dalokat, az összes zene- és videoletöltő illetve streaming oldal kínálatából. Aztán megszerkesztjük a lehető legváltozatosabb zenei listát, hogy biztosan ne unatkozz egy percet sem.

Hogy miért ennyire menő a Nonstop Rádió?

A Nonstop Rádió úgynevezett "Full Service" formátumú rádió, amely idehaza egyáltalán nem elterjedt, sőt: tőlünk nyugatabbra is csak most kezdik felfedezni, hogy az emberek nem speciálisan egy stílust vagy egy korszak zenéjét akarják egész nap hallgatni. A Nonstop Rádió tehát szembemegy az aktuális divattal, és nem egy bizonyos stílust vagy korszakot próbál lefedni. Épp ellenkezőleg! Ezért Magyarország legváltozatosabb rádiója.

Kell a változatosság! 

A hazai rádiók általában próbálnak specializálódni egy bizonyos műfajra vagy korcsoportra. Mi úgy gondoljuk, a hallgatók nem az alapján döntenek, hogy egy dal mikor jelent meg vagy milyen stílusú. A retró zene épp úgy szól, mint a mai slágerek.

Egy zene vagy jó, vagy nem jó. A Nonstop Rádióban kizárólag olyan zenét hallasz, amely már bizonyított, vagy egyértelműen slágergyanús. Nálunk az ABBA dalait ugyanúgy megtalálod, mint Dua Lipa vagy a Wellhello legfrissebb slágereit. A merítés óriási, a hazai rádiók kínálatát figyelembe véve körülbelül háromszoros zenetárral dolgozunk. 

Az internetes rádióknak szerencsére nincsenek olyan korlátozásaik, amelyek az fm frekvenciákon működő rádiók esetében felmerülnek. Nincsenek zenei kvóták és kötelező beszédmennyiség. Nincsenek kötelező témák, elcsépelt frázisok, ugyanolyan szófordulatok és unalmas interjúk. A nőcis tanácsok, a férfias viták... a szakértők és a megfejtők... Szerepeljenek más rádiókban! Horoszkóp, kalendárium, játékok? A többieké lehet! Nálunk tényleg csak zene szól.

A Nonstop Rádiónál nincs szakadozás, sercegés, rossz minőség sem. És ne feledjük: Magyarországon a mobilinternet-lefedettség és a hálózat gyorsasága világviszonylatban is igen jó helyen áll. Egyértelmű tehát a jövő.

Egyetlen rádió van ma Magyarországon, ahol 24 órán keresztül a kedvenc zenéid szólnak, megszakítás nélkül. Ez a Nonstop Rádió.

Nonstop Rádió - Magyarország kedvencei éjjel-nappal, beszéd nélkül!

A Nonstop Rádió kínálata hetente frissül. Folyamatosan figyeljük az amerikai, brit és magyar zenei listákat, kapcsolatban állunk a kiadókkal, és persze monitorozzuk a zene- és videoletöltő oldalakat. A legnépszerűbb dalok pedig jó eséllyel azonnal hallhatóak a Nonstopon. 

Zenei szerkesztésünk is egyedi: negyedórán belül biztosan hallasz retró zenét és valódi mai slágert is. Így biztosítjuk az igazi változatosságot, és nem csak beszélünk róla.

Egy igen fontos tény: a Nonstop Rádióban óránként általában 17 dal hangzik el, míg a hazai rádiók túlnyomó többségében átlagosan 12 db zeneszám szólal meg. Bizony, a többi mind-mind beszéd és reklám.

Számolj utána!

Nonstop Rádió - Magyarország kedvencei éjjel-nappal, beszéd nélkül!

A Nonstop Rádiót nem csak zenehallgatásra, hanem céged népszerűsítésére is újszerű módon használhatod.

A Nonstop Rádióban nem hallasz több reklámot egymás után. Ennek különleges oka van.

Nálunk csupán egyetlen reklám hangzik el óránként, maximum 30 mp időtartamban. Ezzel biztosítjuk, hogy alapkoncepciónk ne sérüljön: a Nonstopon szóljon a legtöbb zene, a legnagyobb változatosságban.

Partnereink egyfajta licit-rendszerben szerzik meg a pozíciót, amely az egyetlen reklámot jelenti az adott órában. Ez a rendszer ismerős lehet az internetes világból, de eddig Magyarországon egyetlen rádió sem alkalmazta, és jelenleg sem alkalmazza. 

Alapelvünkből a jövőben sem engedünk, a Nonstop Rádióban SOHA nem lesz óránként egynél több reklám. Így nem csak rendkívül hatékony, de a hallgatóink számára abszolút elviselhető mértékű a reklám-tartalom.