Artist - Song Title Nonstop Rádió – csak zene a '80-as évektől napjainkig

Rólunk

Köszöntünk Magyarország első beszédmentes rádiójából! Itt nincs felesleges duma, csak a legnagyobb slágerek a 80-as évektől napjainkig, éjjel-nappal.

Nonstop Rádió - Magyarország kedvencei éjjel-nappal, beszéd nélkül!

Az online zenehallgatás népszerűsége egyre nagyobb. A Spotify és a Pandora sikertörténetei és a nyomukban beinduló óriáscégek, a Google Play és az Apple iTunes bizonyítják, hogy az online zenehallgatás ma már elsődleges mindenki számára. Vannak azonban korlátok, pl. a zenei listák összeállításának módja: a Nonstop Rádióban olyan változatosságban hallhatod az elmúlt évtizedek és a jelen legnagyobb slágereit, ahogy eddig egyetlen felületen sem.

Hogy miért ennyire menő a Nonstop Rádió?

A Nonstop Rádió úgynevezett "Full Service" formátumú rádió, amely idehaza egyáltalán nem elterjedt, sőt: tőlünk nyugatabbra is csak most kezdik felfedezni, hogy az emberek nem speciálisan egy stílust vagy egy korszak zenéjét akarják egész nap hallgatni.

Kell a változatosság! 

A hazai rádiók általában próbálnak specializálódni egy bizonyos műfajra vagy korcsoportra. Mi úgy gondoljuk, a hallgatók nem az alapján döntenek, hogy egy dal mikor jelent meg vagy milyen stílusú. Egy zene vagy jó, vagy nem jó. A Nonstop Rádióban kizárólag olyan zenét hallasz, amely már bizonyított vagy egyértelműen slágergyanús. Nálunk az ABBA dalait épp úgy megtalálod, mint Dua Lipa vagy a Wellhello legfrissebb slágereit. A merítés óriási, a hazai rádiók kínálatát figyelembe véve körülbelül háromszoros. 

Az internetes rádióknak szerencsére nincsenek olyan korlátozásaik, amelyek az fm frekvenciákon működő rádiók esetén felmerülnek. Nincsenek zenei kvóták és kötelező beszédmennyiség. De nincs szakadozás, sercegés, rossz minőség sem. És ne feledjük: Magyarországon a mobilinternet lefedettség és a hálózat gyorsasága világviszonylatban is igen jó helyen áll. Egyértelmű tehát a jövő.

A nőcis tanácsok, a férfias viták... a szakértők és a megfejtők... Szerepeljenek más rádiókban! Horoszkóp, kalendárium, játékok? A többieké lehet! Nálunk tényleg csak zene szól.

Egyetlen rádió van ma Magyarországon, ahol 24 órán keresztül a kedvenc zenéid szólnak, megszakítás nélkül.

Nonstop Rádió - Magyarország kedvencei éjjel-nappal, beszéd nélkül!

A Nonstop Rádiót nem csak zenehallgatásra, hanem céged népszerűsítésére is újszerű módon használhatod.

A Nonstop Rádióban nem hallasz több reklámot egymás után. Csupán egyetlen reklám hangzik el óránként, maximum 30 mp időtartamban. Partnereink egyfajta licit-rendszerben szerzik meg az adott pozíciót, amely az egyetlen reklámot jelenti az adott órában. Ez a rendszer ismerős lehet az internetes világból, de eddig Magyarországon egyetlen rádió sem alkalmazta, és jelenleg sem alkalmazza.

Alapelvünkből a jövőben sem engedünk, a Nonstop Rádióban SOHA nem lesz óránként egynél több reklám. Így nem csak rendkívül hatékony, de a hallgatóink számára abszolút elviselhető mértékű a reklám-tartalom.

Nonstop Rádió - Magyarország kedvencei éjjel-nappal, beszéd nélkül!