Nagyon g**i jeligére: gonosz kakastól válna meg gazdája

Megosztom:

Akinek van otthon kukoricája vagy fiatal tojója, most kaphat értük egy viselkedészavaros kakast.

Őszinte hirdetést adott fel egy neveletlen kakas gazdája nemrég a Jófogáson.

A tiszaújvárosi gazda a hirdetésben előrebocsátja, hogy mivel a kakas már korábban megcsípte, azt a vásárlónak kell majd megfogni, és azt is hozzáteszi, hogy fogalma sincs, mennyit ér egy ilyen állat.

Ő az:

Nagyon g**i jeligére: gonosz kakastól válna meg gazdája

A szerző egyébként családjáról is említést tesz a rövid hirdetésében, melyből kiderül, hogy édesanyja és ő is városban nevelkedtek, ezért okoz számukra különösen nagy kihívást az állattartás, vagy legalábbis a baromfi befogása.

A hirdetés feladója kiemelte: nemrég költözött vidékre, és a vidéki életbe – úgy érzi -, lassan belejön, és már egy darálót is beszerzett.

A teljes hirdetés:

“Eladó nem tudom milyen fajtájú kakas, városi gyerek vagyok, nem értek hozzá, nagy, antiszociális, engem megcsípett, neked kell megfogni, mert én félek tőle, azt sem tudom mennyit érhet, április eleji keltetés, egyekről jött, illetve haverom hozta. elég termékeny, a tyúkjaimat naponta többször is meghágja szépen sorba, anyukám is városi, ő sem meri megfogni amúgy sem itt lakik, csere bere is érdekel fiatal tojóra, vagy kukoricára, az sem baj, ha nincs ledarálva, darálót már vettem, lassan bele jövök ebbe a falusi létbe, van nagyobb kakasom is, de az jó fej, ez nagyon g**ci, utálom.

ha nem veszem fel, dolgozok, dobsz egy sms-t vissza hívlak.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

TagsLOL
Megosztom: