Bepillanthatsz Lady Gaga mindennapjaiba

567
0
Megosztom:
BEPILLANTHATSZ LADY GAGA MINDENNAPJAIBA

Pár hónapja már tudjuk, hogy az elmúlt 1 évben Gaga minden lépését egy filmes stáb követte.

A Netflix gondozásában készült „Gaga: Five Foot Two” című dokumentumfilmet nemrég a torontói filmfesztiválon már láthatta is a nagyérdemű. A rajongók számára hivatalosan szeptember 22-én, pénteken a streaming szolgáltató hálózatában megjelenő film az egészen hihetetlen családi sztorik mellett olyan történeteket tár fel az énekesnő életéből, amik a bulvárlapokból eddig biztosan nem derülhettek ki.

Egy ideje már úgy tűnik, hogy Lady Gaga a túlzó külsőségektől inkább a sokkal visszafogottabb, mélyebb mondanivalójú alkotás felé fordult. Rátalált az akusztikus hangzásra, dalai és koncertjei egészen más hangulatúak, mint kezdetben. De milyen volt ez az izgalmas Ikon gyermekkorában vagy tinédzserként? Az elég érzelmesnek tűnő filmből ezt is megtudjuk, ahogyan azt is, mi vezetett odáig, hogy le kelljen mondania európai turnéját.

Néhány jelenetet maga Gaga már belengetett instagramján pár hete, például, hogy személyesen ő tanítgatta Mark Ronsont (angol producer, dalszerző, akinek a nevéhez annyi sláger fűződik, hogy felsorolni is lehetetlen), hogyan kell használni az Instagramot.

És persze azért a legtöbbeket foglalkoztatott témáról is szó esik: Madonna és Gaga érdekes kapcsolatát is boncolgatják. Talán megvan még az a sztori, hogyan fogadta a Díva Gaga „Born This Way” című dalát: gyakorlatilag azzal vádolta (egyébként nem csak ő), hogy az „Express Yourself”-et utánozza. A film erről is lerántja a leplet. Vajon most milyen kettőjük kapcsolata?

„Az a helyzet Madonnával, hogy mindig is csodáltam. Még most is csodálom, bármit is gondoljon rólam. De tényleg! Az egyetlen dolog, ami zavar vele kapcsolatban…” – mondja egy barátjának az instájára kitett klipben, ami persze ezen a ponton épp végetér.

A rendező elmondása szerint a filmkészítés során az elsődleges cél az volt, hogy a rajongók testközelből lássák a sztár világának azt az oldalát is, ahová egyébként nem nyerhetnének betekintést.

Az előzetes alapján mi alig várjuk, hogy lássuk! Addig azért megnézzük újra az idei Super Bowl-os fellépését:

Megosztom: