Ha elfelejtetted volna, kik mozgatják a világot

650
0
Megosztom:

Beyonce megjelentette legújabb táncos videóját “Freedom” címmel. Ha kiment volna a fejedből, hogy “…who run the world”! 😉

Beyoncé - Freedom // Nonstop Rádió

“Who run the world? GIRLS!” – nyilván fejből tolod te is a korábbi Beyoncé slágert.
Az International Day of the Girl, azaz a Lányok Nemzetközi Napja alkalmából éppen október 11-én, a facebookján megosztott klipben együtt éneklő és táncoló, mondhatni “harcias amazon” kislányokat láthatunk, akik azt üzenik, “ha összefogunk, kiállunk egymásért, minden álmunk valóra váltható” – írta Beyoncé posztjában.

Beyoncé - Freedom // Nonstop Rádió

A Freedom-mal Queen Bey tiszteletét szeretné kifejezni azok előtt a lányok előtt, akik nap mint nap a szabadságukért harcolnak, és arra ösztönzi őket, hogy ne adják fel.
A dal nem egyszerűen a szabadságról szól, hanem arra is szeretné felhívni a figyelmet, mennyi ártatlan gyermek válik HIV fertőzés, vagy nemi erőszak áldozatává.

#FreedomForGirls hashtag-gel te is csatlakozhatsz a mozgalomhoz, mely a nők elleni erőszak elnyomása mellett azt is szeretné elérni, hogy a világ minden pontján ugyanolyan esélye legyen a lányoknak, nőknek is oktatási intézménybe járni, felsőfokú végzettséget szerezni, karriert szerezni, mint a férfi társaiknak.

Beyoncé - Freedom // Nonstop Rádió
Az UNICEF támogatásával készített videoklip végén felugrik egy webcím (http://www.globalgoals.org/dayofthegirl ), amelyen keresztül te magad is támogathatod ezeket a kétségbeesett, hős fiatal lányokat!

“Ez a nap a világban tengődő és szabadságukért küzdő kislányokról szól, akik szörnyű veszélyeknek vannak kitéve. Csatlakozzatok hozzám, segítsünk nekik!” – olvasható Beyoncé posztjában.

Megosztom: