Különleges videók, amelyekben együtt énekel Chris Cornell és Chester Bennington

300
0
Megosztom:
Chris Cornell és Chester Bennington

A Linkin Park frontembere pont aznap vetett véget az életének, amikor a szintén öngyilkos Chris Cornell az 53. születésnapját ünnepelte volna.

Az alig egy hónapja még Magyarországon koncertező Linkin Park frontembere, Chester Bennington öngyilkos lett, holttestét a hatóságok találták meg július 20-án, helyi idő szerint 9 órakor. Csak két hónappal élte túl barátját, Chris Cornellt, aki május 18-án vetett véget az életének. A legmegrendítőbb az egészben, hogy Chester Bennington halálának napján lett volna Cornell 53 éves.

Chester Bennington régóta küzdött drog- és alkoholgondokkal, ami saját bevallása szerint azért alakult ki, mert gyermekkorában szexuálisan bántalmazták őt. Azzal kapcsolatban, hogy miért vethetett véget az életének, egyelőre nincsenek információk, de az egészen biztos, hogy nagyon megviselte barátja, Chris Cornell távozása, és nem sikerült túltennie magát rajta.

Bennington ezt a levelet írta Cornell halála után:

Nem tudom elképzelni azt a világot, amelyben te nem vagy benne. Imádkozom, hogy megtaláld a békét a következő életedben. Köszönöm, hogy az életed része lehettem.

Megható videók, amelyekben a két legenda együtt énekel:

További videókat és az eredeti cikket a SZERETLEK MAGYARORSZÁG oldalán találod »

 

Megosztom: