Óriásit szólt a Hooligans Symphonic Miskolcon

745
0
Megosztom:
Hooligans - Miskolci Szimfonikus Zenekar

Már hónapokkal a rendezvény előtt minden jegy elkelt

A nyár legnagyobb zenei durranásaként beharangozott Hooligans Symphonic koncertshow beváltotta ígéretét. A teltházas eseményen 2200 zenerajongó tapsolt és énekelte a Hooligans dalait július 7-én, Miskolcon. Az est karmestere Werner Gábor elmondta: a rock és a komolyzene jól megfér egy színpadon, különösen ha két profi együttesről beszélünk, mint ez esetben is.

Rock és klasszikus újra együtt

A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében eddig sem volt hiány különleges produkciókban, de ez alkalommal minden eddiginél izgalmasabb konstrukciót álmodtak meg a Hooligans zenekarral közösen.

Hooligans - Miskolci Szimfonikus Zenekar

A Hooligans már több mint húsz éve ontja a slágereket és szórakoztatja a közönségét. Kevés olyan hely van Magyarországon, ahol ne adtak volna telt házas koncertet. Sikereiket bizonyítja a temérdek rádiós sláger, a számtalan arany- és platinalemez.

A nemzeti kategóriájú szimfonikus zenekar sokszor bizonyította már sokoldalúságát, helytállását a könnyedebb műfajokban is, gondoljunk csak a FeelHarmonic Love popkoncertshow-ra, vagy az évről évre nagy sikert arató újévi hangversenyekre.

A két együttes munkásságának, szakmai tudásának és stílusának találkozása teljesen új megközelítésbe helyezte ezt a zenei élményt.

Hooligans - Miskolci Szimfonikus Zenekar

Az eseményen közreműködött a Fráter Kórus is.

Különleges és feledhetetlen élmény

A Hooligans együttes 20 éves jubileumára Werner Gábor maga készített a formáció 30 legismertebb slágeréből szimfonikus zenekari átiratot, amelyet most kiegészítettek az új lemezről néhány dallal, ezekből hallhatott a miskolci közönség 25 dalt a Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséretben.

A teljes koncertélményről a látvány is gondoskodott 2 élőképes LED-fal és egy 16 méteres animációs LED-függöny segítségével, amelyet profi fénytechnika egészített ki.

A szervezők elmondták: örülnek, hogy ekkora sikert aratott a koncert, s a jövő évadban egy újabb, de stílusában egészen más nagyszabású koncerttel lepi meg a közönséget a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

A koncertről készült további fotót a Miskolci Szimfonikusok honlapján megtekintheted »

(forrás: Boon.hu)

Megosztom: