Pink és Eminem? Oké!

1228
0
Megosztom:
Pink és Eminem? Oké!

Pink újra felkérte Eminemet, hogy készítsenek közösen egy dalt. Eminem pedig pont úgy válaszolt, ahogy a legtöbb srác válaszol egy szimpla sms-re 😀

Avagy íme egy repper, aki nem a szavak embere.

Pink - Beautiful Trauma

A 2010-es “Won’t Back Down” és a 2012-es “Here Comes the Weekend után itt a harmadik Pink + Eminem sláger!

Pink néhány napja jelentette meg legújabb albumát, a Beautiful Trauma-t. Az albumon szerepel egy Eminemmel közösen készített dal is, a “Revenge” című. És ahogy az lenni szokott, ez az egész nem jött volna létre, ha nincs pár üveg bor a közelben…

“Elkezdtem írni egy rapbetétet az egyik dalomhoz. Elég sok bort megittam, de mégse igazán ment. Gondoltam, iszom még egy keveset, majd attól jön az ihlet…” – mesélte Pink az egyik amerikai magazinban adott interjújában.
“Hirtelen az az ötletem támadt, írok Eminemnek. (Az alkohol meghozza a bátorságot, mi? :D) Szóval megírtam neki kábé ezt, hogy “Tudod, mennyire imádlak. Nagyon tetszenek azok a dalok, amiket másokkal készítettél, pl. Rihannával. Igaz, hogy ő sokkal dögösebb nálam, de én viccesebb vagyok. Azt találtam ki, kéne egy rap-Grammy, megoldhatnánk együtt, hm?” Viszonylag hosszú volt a levél, kíváncsi voltam, mi lesz. Azonnal kaptam választ, ami ennyi volt: “OKÉ.”

Eminem

És 4 napra rá el is küldte emailben a felvételt.

“Újra írtam neki. Tisztára extázisban voltam! “Ez a legjobb dolog, amit életemben hallottam. Legszívesebben megölelgetnélek és összeharapgálnám a pofidat!” Válasz: OKÉ.

Óriási fazon, mi? 🙂

Íme a friss sláger:

Megosztom: